Partners

Bij mijn werk als trainer, team coach en organisatie adviseur werk ik samen met de volgende partijen om het beste resultaat voor mijn klanten te bereiken.

Management Drives

Management Drives

De metafoor van Team DNA die ik gebruik op deze site is gebaseerd op de theorie van Clare Craves en Spiral Dynamics. Magement Drives is een drijfveren analyse die leiderschap in individuen, teams en organisaties inzichtelijk maakt en van dezelfde basis gebruik maakt . Bij mijn team coaching kan ik onder andere dit instrument inzetten om een team analyse uit te voeren.

Ctrl-Improve

Ctrl-Improve

Ctrl-Improve verzorgt training, coaching en consultancy op het gebied van onder andere Agile, DevOps, Scrum en Safe. Het bedrijf heeft een netwerk van trainers en consultants waar ik mee samenwerk en opdrachten voor uitvoer als trainer en Agile coach. Voor CTRL-Improve verzorg ik onder andere PSM-I, PSPO-I en DASA DevOps fundamentals  trainingen.

Web Infra Academy

Web Infra Academy

Voor de Web Infra Academy geef ik de training IT Essentials, IT voor niet-IT'ers. Deze training is bedoeld voor mensen die geen IT achtergrond hebbe, maar voor hun werk IT wél moeten begrijpen. Zo wordt er onder andere uitgelegd wat hoe virtualisatie en het internet werken, wat web applicaties zijn en hoe ze werken, hoe je je data veilig en beschikbaar houdt en wat nieuwe ontwikkelingen als Blockchain en IOT precies zijn.

TTI Success Insights

TTI Success Insights

Bij TTI Success Insights ben ik gecertificeerd voor de DISC gedragstijlen analyse en de 12 Driving Forces drijfveren analyse. Deze instrumenten zet ik zelf vooral in bij personal coaching van individuen.

Ink Strategy

Ink Strategy

Ink Strategy maakt een visie letterlijk visueel door middel van tekeningen. Ik heb de diensten van Ink Strategy al bij verschillende klanten ingezet en het is elke keer weer fantastisch om te zien hoeveel makkelijker gesprekken verlopen als je samen naar hetzelfde plaatje kijkt.